Voda Vrnjci

PROIZVODNJA

Kompanija se gradi od temelja

Naš temelj su ljudi. Pre procesa rada, radimo na stvaranju zdrave, radne atmosfere jer je motivisan čovek efikasniji od onog koji stvari samo odrađuje.


Filozofija otvorenih vrata
Naša tehnologija, kao i naše poslovanje, transparentni su. Važno nam je da budemo predstavnici drugačije kulture poslovanja, dosledne i čiste, kao voda. Poslovni napredak ne podrazumeva samo sticanje i korist, nego i razvoj svesti o čoveku i radu, koji ga je stvorio.

Iza kulisa, ili kako se flašira voda
Da li znate koliko se boca napuni za 1 sat?

LINIJA ZA PUNJENJE PET BOCA PET I
U kompaniji je od 1997. godine. Duvaljka je poreklom iz francuske kompanije „Sidel“, a oprema za punjenje i pakovanje proizvoda iz nemačke kompanije „KHS“. Za 1h napuni 4 500 boca od 2 litre. To je 9.000 litara! Ista linija, koju mahom koristimo za proizvodnju osvežavajućih bezalkoholnih pića, za 60 minuta napuni 6.000 boca od 0.5 litara.

LINIJA ZA PUNJENJE PET BOCA PET II
Kupljena je 2000. godine. Duvaljka je poreklom iz francuske kompanije „Sidel“, a oprema za punjenje i pakovanje proizvoda iz nemačke kompanije „KRONES“. Ova linija se uglavnom koristi za punjenje gazirane, blago gazirane i negazirane Vode Vrnjci. Boce od 2 litra puni brzinom od 10.000 boca na sat, a za isto vreme napuni 13.000 boca od pola litre!

LINIJA ZA PUNJENJE STAKLENIH BOCA
Koristi se isključivo za punjenje gazirane i negazirane Vode Vrnjci u povratnu i nepovratnu staklenu ambalažu. Nabavljena je 2004. godine od kompanije „KRONES“. Linija ima dva programa punjenja: boce od 1 litra puni kapacitetom od 16.000 boca na sat, a boce od 0.25 ili 0.33 litara – 10.000 na sat!

LINIJA ZA PUNJENJE BALONA
Linija za punjenje vode u PET ambalažu – balon od 6L je kapaciteta 2.400 jedinica negazirana vode na čas!

OSVEŽAVAJUĆA BEZALKOHOLNA PIĆA
Kompanija poseduje i sirupanu ( 2005. GOD., WAN DER MOLEN) za pripremu i proizvodnju, osvežavajućih bezalkoholnih pića sa šećerom ili sa kombinacijom šećera i zaslađivača. Kako sačuvati sve dragocene sastojke?
Voda VRNJCI koja stiže do Vas je voda koju nam je poklonila priroda. Savremena oprema, znanje i tehnoloija, uz automatizovani proizvodni proces, čini da voda sa izvora do potrošača dolazi nepromenjenog sastava.

Minerološki sastav vode na izvoru odgovara sastavu flaširane Vode Vrnjci. Tehnološki se deferizacijom otklanja samo gvožđe i naknadno dodaje ugljendioksid.

Kvalitet svih naših proizvoda se ispituje svakodnevno, po smenama, u internoj fizičko–hemijskoj i mikrobiološkoj laboratorijij. Osim internog ispitivanja, u zavisnosti od vrste i obima traženih analiza, uzorci naših proizvoda se šalju i u eksterne, ovlašćene, odnosno akreditovane laboratorije.

prirodna
0%
zdrava
0%
sveža
0%
kalorija
0%
reciklaža
0%

Portfolio proizvoda

Pogledajte naš bogati asortiman proizvoda

BLAGO GAZIRANA
Blago gazirana mineralna voda

GAZIRANA
Gazirana mineralna voda

NEGAZIRANA
Negazirana mineralna voda

ELEMENT
Premium negazirana mineralna voda

NAPICI
Osvežavajući bezalkoholni napici

BLOG

Pratite naša dešavanja

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.