ODBOJKAŠICE I ODBOJKAŠI KREĆU SA PRIPREMAMA

ODBOJKAŠICE I ODBOJKAŠI KREĆU SA PRIPREMAMA
Odbojkasice i odbojkasi krecu sa pripremama.
Seniorke i seniori su trenirali u Beogradu u Hali Slodes i bili smešteni u Hotelu M, kako je to u sportu uobičajeno ali vredno divljenja pomerali su granice mogućeg.
Pomeri granice je akcija koju je Voda Vrnjci pokrenula i zaista pratimo svaki iskorak pojedinca ili tima u pomeranju soptvenih granica.
Svako od nas je bio u situaciji da pomeri vlastite granice. Splet okolnosti, ali prvenstveno mi sami smo zaslužni koliko smo u tome uspeli.
Suština je da kada pomislimo – dalje ne mogu, napravimo bar još jedan korak, dalje će već život učiniti svoje.

„Odbojku sam pocela da treniram u Crvenoj zvezdi, igrala sam takodje u Tentu i Zok Ubu.
Bila sam član mlađih selekcija reprezentacije Srbije sa kojima sam osvojila dva srebra na Evropskom prvenstvu i Srebro na Eyofu.

Jedan od najvecih izazova i uspeha mi je prošlogodišnji poziv i učestvovanje na VNL.
Radujem se novim izazovima.“


Ana Jakšić – Pomeri granice i Voda Vrnjci (22.jun 2022.)

Maksim Buculjević, rođeni Novosađanin je u detinjstvu trenirao fudbal, rukomet i odbojku u isto vreme, a negde u trećem razredu osnovne škole opredelio se za odbojku.
Za seniorski sastav Zvezde debitovao je u sezoni 2009/10. Maksim je postao jedan od oslonaca trofejnog sastava, bez koga se nije mogla zamisliti prva postava,
pa od sezone 2014/15 postaje novi kapiten.
U sezoni 2015/16 predvodi crveno-bele do duple krune.Osvajanjem Kupa Srbije i pete uzastopne šampionske titule Maksim postaje jedan od najtrofejnijih odbojkaša u Zvezdinoj istoriji. Proglašen je za MVP-a finalnog turnira Kupa, kasnije i za najboljeg igrača sezone u prvenstvu Srbije.

U velikom stilu se oprostio od crveno-belih, stigao i na spisak seniorske reprezentacije Srbije za Svetsku ligu, a karijeru je nastavio u slovenačkom ACH Voleju.
Sa ACH Volejom je osvojio titulu šampiona Slovenije i titulu regionalnog MEVZA Kupa.
Bio je član reprezentacije Srbije u osvajanju bronze na EP u Poljskoj.
Igrao je i za tursku Altekmu.

Danas, nastavlja Maksim svoju odbojkašku karijeru povratkom u Novi Sad. Vojvodina je odlučna u nameri da sledeće sezone ima konkurentnu ekipu u Ligi šampiona i veliko pojačanje stiglo je sa tehničarem Maksimom Buculjevićem.
Sam Maksim kao igrač velikog srca kaže: „„Drago mi je što sam stigao u ovu porodicu, koja je velika. Mi ćemo se potruditi, iako neće biti lako, da vratimo taj pehar Kupa ovde i da nastavimo sa domaćim titulama. Ali bih želeo da imamo zapaženu ulogu i u Evropi……… nadam se da ćemo se brzo uklopiti i da ćemo imati što više uspeha. U našoj ligi ima dosta mladih, perpsektivnih igrača.
Naša uloga će biti da njima pomognemo da budu bolji. Ovo je timski sport, naša je uloga da izvučemo potencijal od saigrača“.
Sa takim stavom pomeraš granice i postaješ veliki sportista i veliki čovek.
Maksim Buculjević- Pomeri granice i Voda Vrnjci
(22.jul 2022.)