DRAGAN GALE TOMIĆ – FUTSALER KOJI POMERA GRANICE

DRAGAN GALE TOMIĆ – FUTSALER KOJI POMERA GRANICE
Dragan Gale Tomić – futsaler koji Pomera granice
„….Ko god da je odgovoran, iskren i čist prvo prema sebi pa onda i prema ostalima, nema sumnje da će postići željeni rezultat čime god da se bavi u životu, a sigurno da je tako i u futsalu.

„Futsal karijeru sam počeo u Bečeju, zatim za futsal klub iz Sremske Mitrovice. Prvi inostrani angažman se desio 2016 godine, potpisao sam za klub na Bliskom istoku u Libanu, gradu Bejrutu gde sam se zadržao do 2019. godine, zatim sam došao u Belgiju i ovo mi je treća sezona ovde i planiram naredne dve godine da se zadržim u najboljem futsal klubu u Belgiji, koji je redovan učesnik futsal Lige Šampiona.

Član sam futsal reprezentacije Srbije 6 godina, sa kojom sam učestvovao na dva Evropska i jednom Svetskom prvenstvu. – podelio je Gale sa nama, a potom se osvrnuo na svoj Gale7 kamp i upoznao nas sa tim svojim projektom zbog kog je izuzetno srećan.

 

„Gale7 kamp je projekat na koji sam jako ponosan, dve godine je sa uspehom organizovan i nadamo se da ćemo nastaviti u istom ritmu i leta 2022.godine. Ideja za kamp je nastala tako što sam osetio potrebu da na nekim način doprinesem i učestvujem u napretku dece koja poseduju želju i ljubav prema sportu, druženju, edukaciji.

Tim kampa se jako brzo organizovao sa istim ciljem a to je da se deca koja se bave fudbalom ili futsalom usmere na pravi način, steknu nova prijateljstva i iskustva koja će koristiti na terenu i van njega.“

Voda Vrnjci uvek prepoznaje i prati sjajne projekte i sjajne pojedince a Gale i njegov kamp svakako jesu upravo takvi. Inspiracija svakom detetu, pre svega, da se uz trud i napor postižu sjajni rezultati.
(10.maj 2022.)