Voda Vrnjci

BLOG

     
    

Blog

Prirodna mineralna voda sa čuvenih izvora Vrnjačke Banje!

VODA VRNJCI PRIJATELJ DEKI5 KAMPA

Voda Vrnjci je kompanija koja podržava zdrav način života, kao i bavljenje sportom, pogotovo kada su u pitanju naši najmlađi. Prepoznali smo fudbalski kamp Deki5, čiji je idejni tvorac naš proslavljeni fudbaler Dejan Stanković, kao divnu priliku da učestvujemo u negovanju zdravih navika i stvaranju nekih budućih šampiona. Zato je naša voda bila prijatelj ovog kampa i obezbedila preko potrebno okrepljenje divnim mladim sportistima, kako bi se osvežili u pauzama, jer optimalan unos vode je vrlo važan za zdravlje svih nas.

Treće sezone fudbalskog kampa Deki5 održana je na Zlatiboru I Divčibarama od 19. jula do 22. avgusta. Preko 30 trenera i demonstratora bilo je zaduženo za fudbalsku obuku dečaka i devojčica od 9 do 15 godina, a pod budnim okom koordinatora kampa Đorđa Milosavljevića. U okviru kampa deca su imala priliku da uz unapređenje taktičkih sposobnosti poboljšaju svoje fudbalsko umeće. Budući da su deca vizelni tipovi, pre svakog treninga puštani su im video snimci fudbaskih poteza i vežbi koje su nakon toga rađene na samim treninzima. A za rashlađenje u toku i nakon napora pobrinuli smo se mi. I u budućnosti kompanija Vrnjci ima u planu da podržava slične manifestacije.

“njegovanje radnih navika stvara buduće šampione”

Dejan Stanković
BLOG

#pomeri granice

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.

Novosti

GOOD FOOD FESTIVAL

Kompanija Vrnjci je učestvovala na ovogodišnjem Good Food & Wine festivalu, održanom 05.septembra na Sava promenadi u Beogradu. Voda Vrnjci je dobila nagradu za Najbrend za 2020.godinu, koja nam je tom prilikom uručena. Posetiocima našeg štanda ponudili smo zanimljivu nagradnu igru kojom, nakon okretanja točka sreće, dobijaju određenu vodu iz našeg proizvodnog asortimana. Veliko interesovanje ljudi je nešto što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa ljubiteljima naše vode.

pročitaj više