Voda Vrnjci

BLOG

     
    

Blog

Prirodna mineralna voda sa čuvenih izvora Vrnjačke Banje!

Potpisivanje ugovora o sponzorstvu sa Odbojkaškim savezom Srbije

Veoma nam je drago što možemo sa vama da podelimo fotografije sa potpisivanja ugovora o sponzorstvu između naše kompanije i Odbojkaškog saveza Srbije.

U beogradskom Hotelu M, naš direktor Dušan Gavrilović i Zoran Gajić, predsednik OSS potpisali su ovaj dokument na obostrano zadovoljstvo. Potpisivanju su prisustvovali i naši odbojkaši, aktuelni Evropski prvaci, što je upotpunilo ovaj nama veoma bitan događaj.

Kompanija Vrnjci je uvek podržavala sport i sportiste, a posebno je zadovoljstvo pratiti naše odbojkaške reprezentacije na takmičenjima sa kojih su se nebrojano puta vratili sa medaljama. Na predstojećim Evropskim prvenstvima želimo im puno uspeha, svim srcem bićemo uz njih i glasno navijati. Živeli!

BLOG

#pomeri granice

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.

Novosti

GOOD FOOD FESTIVAL

Kompanija Vrnjci je učestvovala na ovogodišnjem Good Food & Wine festivalu, održanom 05.septembra na Sava promenadi u Beogradu. Voda Vrnjci je dobila nagradu za Najbrend za 2020.godinu, koja nam je tom prilikom uručena. Posetiocima našeg štanda ponudili smo zanimljivu nagradnu igru kojom, nakon okretanja točka sreće, dobijaju određenu vodu iz našeg proizvodnog asortimana. Veliko interesovanje ljudi je nešto što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa ljubiteljima naše vode.

pročitaj više