Voda Vrnjci

BLOG

     
    

Blog

Prirodna mineralna voda sa čuvenih izvora Vrnjačke Banje!

Ana Bjelica

Naše odbojkašice su nas toliko puta učinile ponosnim i kad ih gledaš koliko dišu kao jedno dok se bore na raznim takmičenjima, uvek imaš osećaj sigurnosti u pobedu.

Deo te fantastične ekipe i jedne od najboljih postava reprezentacije u istoriji srpske odbojke je Ana Bjelica, devojka rođena u Beogradu 1992 godine. Visoka je 190cm, ima 78kg i igra na pozicijama korektora i primača. A ona ima čime da se pohvali jer kada u svojoj profesionalnoj karijeri za deceniju igranja za reprezentaciju osvojiš 4 zlatne, jednu srebrnu i 5 bronzanih medalja na najvećim takmičenjima i toliko puta obraduješ svoje sunarodnike, sigurno možeš reći da imaš bogatstvo u svojim rukama i besmrtnost.

Kada se doda na sve to da Ana ima i pojedinačna priznanja kao najbolji pointer i kapitensku traku 2019.godine na Svetskom kupu u Japanu, možemo reći da se radi o izuzetnoj sportiskinji.

Naša mlada odbojkašica je tokom svoje karijere i u ekipnom sportu sa svojim ekipama za koje je igrala osvajala prvenstva. U svojoj porodici ima tradiciju bavljenja sportom, jer su njeni rođeni brat i sestra košarkaši.

Nama ostaje samo da kažemo hvala Ana, svim srcem smo uz tebe i tvoj tim, da nas ponovo obradujete nekom medaljom na predstojećem Evropskom prvenstvu, a mi ćemo se zahvaliti ponovo ispred balkona Skupštine grada, onako tradicionalno, kako samo mi umemo. Živeli!

BLOG

#pomeri granice

U našem blogu možete saznati sve vezano za dešavanja, promocije, i novosti našeg brenda i naših partnera.

Novosti

GOOD FOOD FESTIVAL

Kompanija Vrnjci je učestvovala na ovogodišnjem Good Food & Wine festivalu, održanom 05.septembra na Sava promenadi u Beogradu. Voda Vrnjci je dobila nagradu za Najbrend za 2020.godinu, koja nam je tom prilikom uručena. Posetiocima našeg štanda ponudili smo zanimljivu nagradnu igru kojom, nakon okretanja točka sreće, dobijaju određenu vodu iz našeg proizvodnog asortimana. Veliko interesovanje ljudi je nešto što nam pričinjava veliko zadovoljstvo i nadamo se da ćemo se uskoro ponovo družiti sa ljubiteljima naše vode.

pročitaj više